Bilde med MySpot Living sin logo og en grønn bakgrunn

Kommende prosjekter

Her er en kort sniktitt på noen av våre kommende leiligheter. Her venter vi på at byggene skal bli bygd og ferdigstilt. Når det nærmer seg ferdigstillelse så vil leilighetene komme som annonser under ledige boliger.

Sommer 2021 kommer våre første boliger på Øvre Nyhavna. Nært fjorden og rett ved E.C. Dahls Bryggeri bygger nå Heimdal Bolig det første byggetrinnet på prosjektet Øvre Nyhavna. Vi har selvsagt kjøpt flere leiligheter her og gleder oss til de blir ferdig neste sommer!

Øvre Nyhavna

Verkstedgården 1

Bilde av Verkstedgården 1 som kommer som neste store del av Lilleby utbyggingen

Prosjektet Nye Lilleby blir ferdig med den første hoveddelen av sitt prosjekt sommeren 2020 når Lillehjørnet står ferdig. Neste sommer 2021 kommer det første bygget på den neste delen av Nye Lilleby. Da står Verkstedgården 1 ferdig og vi har 2 flotte 2- roms leiligheter som blir ferdig i dette bygget.

Lilleby Triangel ferdigstilles i flere etapper og vi har også leiligheter i bygg D og F som blir ferdige i løpet av sommer og høst 2021. I tillegg kommer det en ny del utenfor Triangelet som kommer nærmere byen, men det er ennå ikke kommet for salg, så ferdigstillelse vil neppe bli før i 2022-23. 

Lilleby Triangel

Bilde av fellesarealene inne i Lilleby Triangel på kveldstid
Oversiktsbilde av Lilleby området sett ut mot Nyhavna og fjorden