Lilleby Triangel Sør - Nyere 2-roms leilighet med stor takhøyde og egen hems

Stjørdalsveien 3A - MySpot nr. M2023, 7041 TRONDHEIM

Ledig fra:
UTLEID
Månedsleie:
13 500,-
Depositum:
40 500,-
Primærrom:
36m2
Bruksareal:
36m2
Byggeår:
2022
Inkluderer:
Internett, varmtvann, husforsikring, oppvarming, kommunale avgifter - alt er inkludert i husleien. Du trenger kun eget strømabonnement og innboforsikring.

Velkommen til Lilleby Triangel Sør
Dette er siste del av prosjektet Lilleby Triangel og er den trekanten som ligger nærmest Lademoen og Trondheim Sentrum. De første byggetrinnene i dette prosjektet ble ferdig sommeren 2020 og til sommeren 2022 blir det siste byggetrinnet ferdig. Bygget ligger langs Jarleveien og leiligheten ligger i sokkel etasjen på hjørnet som vender mot E.C Dahls Pub og bryggeri.

Leiligheten er helt ny og du blir den første som flytter inn i leiligheten!

Er du interessert så les gjennom hele annonseteksten og følg instruksjonen som er gitt nederst i annonseteksten.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms i sokkeletasjen på bygget. Det at det er en 2- roms betyr at den har 1 eget avdelt soverom. Badet har hvite fliser på vegg og lys grå fliser på gulv. Det er varmekabler i gulvet, fin grå baderomsinnredning fra JKE og et speil med lys over servanten. Det er selvsagt mulighet for å sette inn vaskemaskin og tørketrommel på badet. Videre er det er grått og pent kjøkken fra JKE. Alle hvitevarer på kjøkken er inkludert. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har utgang til egen terrasse. Leiligheten leveres med garderobeskap på soverommet, solskjerming på stue ellers er den umøblert.

NB! Det medfølger ingen bod til leiligheten.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Eiere og drivere av selskapet har jobbet med eiendom i over 20 år. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er innboforsikring og strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum.

Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du får en egen innlogging og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • digitalt forvaltningssystem

Beliggenhet
Lilleby området med Nyhavna er Trondheims største byutviklingsprosjekt og over 1000 boliger er allerede ferdigstilt og innflyttet i området som dette prosjektet ligger i. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Nå kan du også få muligheten til å bli en av de fornøyde beboerne på Lilleby. Metrobussen går rett forbi Lilleby og det er egen togstasjon på Lilleby så kollektiv mulighetene i området er optimale. Det er kun en kort gåtur eller sykkeltur til Solsiden eller Trondheim Sentrum.

Depositum eller garanti? Du bestemmer
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Leiligheten er under bygging og dermed ikke klar for visning
Alle bilder i annonsen er illustrasjoner brukt etter tillatelse fra utbygger Ladejarlen Utvikling AS (AF Eiendom m.fl.) for å gi leietaker et bilde av hvordan det kan bli i leiligheten. Bildene er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten. Siden leiligheten ikke er ferdigstilt så er det ikke mulig å gjennomføre visning, og vi planlegger å leie den ut basert på tegninger/ illustrasjoner - likt som når man kjøper en leilighet i et prosjekt. Ta gjerne kontakt hvis noe er uklart vedrørende dette. Vi møter deg gjerne for en befaring i området, for å presentere selve beliggenheten mm. men kan altså ikke ta deg med inn på byggeplassen eller inn i selve leiligheten. Vedlagte planløsning under bildene viser eksakt planløsning for denne leiligheten.

Visning
Visning er ikke mulig ref. forrige punkt. Det er derfor ikke noe poeng å sende oss enkle meldinger kun med teksten: "Når er det visning?" eller "vi vil komme på visning". De som gjør det kan ha diskvalifisert seg fra å leie, fordi man da viser at man ikke evner å lese annonseteksten og vi er da skeptisk til om man da vil lese andre kontraktspapirer og instrukser. De fleste av våre leiligheter blir utleid bare basert på bilder og annonsetekst, uten visning.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av fjernvarme som er inkludert i husleien. Det eneste du betaler for er et strøm abonnementet som gjelder varmekablene på badet, lyspunktene og hvitevarene i leiligheten. Erfaringen er at strømregningene til våre kunder er svært lave, og ligger på ca. 300-500,- pr. mnd. med normale strømpriser for en 2- roms. Større leiligheter vil selvsagt få større strømutgifter. Individuelle forskjeller er det selvsagt, men et lavt energiforbruk i nye leiligheter vil komme deg som kunde til gode. Du bør tenke på dette hvis du sammenligner husleie på en eldre bolig og en ny leilighet som dette.

Dyrehold
På grunn av allergi og astma har vi forbud mot dyrehold i våre leiligheter.
Det hjelper dessverre ikke hvor liten og søt (og påstått allergivennlig) hunden deres er. Vi kan dessverre ikke tillate dette, da leiligheten senere ikke kan bebos av folk med allergi.

Parkering
Det er ikke parkeringsplass til våre leiligheter. Alle slike nye 2- roms leiligheter selges uten p- plass, da våre politikere mener at man ikke bør kjøre bil. Derfor godkjennes det ikke nok p- plasser i nye prosjekter. Vi oppfordrer til bruk av buss. Har du bil må du finne parkering på eget initiativ. Det kan være mulig å leie p- plass fra noen av de større leilighetene i prosjektet, men det er ikke noe vi kan bistå med eller garantere at du får tilgang på.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, i april, med utflytting innen 31.07 hvert år. Det er også mulig å få en fleksibel avtale med 3 mnd. oppsigelse, men da vil husleien være høyere. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Vi ønsker å vite hvem som bor i våre leiligheter, så hvis du er interessert i denne leiligheten så vil vi at du sender oss en melding med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så vi kan finne en best mulig løsning for deg.
Det skal du gjøre ved å finne boligen på hybel.no og sende oss en melding via melding- systemet der. Det er vårt forvaltningssystem og sikrer oss å ha all kommunikasjon på en plass. En trygghet for deg og oss.

Vi ber deg også gå inn på vår hjemmeside og lese spørsmål og svar der. Der står viktig informasjon som du må vite før du inngår en leiekontrakt.
www.myspotliving.no/faq