Ny og lekker 2- roms leilighet med innglasset balkong. Rett ved Heimdal Sentrum.

Søbstadvegen 33A - MySpot nr. 1, 7088 HEIMDAL

Ledig fra:
UTLEID
Primærrom:
39m2
Bruksareal:
39m2
Byggeår:
2019
Inkluderer:
TV, Internett, varmtvann, husforsikring, oppvarming og kommunale avgifter.

Velkommen til Heimdal sentrum
Her har du muligheten til å flytte inn i en flott og moderne 2- roms selveierleilighet, med romslig innglasset balkong. Leiligheten ligger i et bygg som er kun noen 100- meter fra Heimdal sentrum, på "riktig side av jernbanen". Rolig, men bare en spasertur unna sentrum eller en stopp med Metrobussen. Leiligheten var ferdigstilt i desember 2019 og er kun 1 år gammel. Flislagt bad, HTH kjøkken og generell god standard.
Leiligheten er klar til innflytting i løpet av våren 2022. Leietaker som flytter ut er fleksibel så ta kontakt og fortell hva du ønsker, så ser vi om vi får det til.

Er du interessert så les gjennom hele annonseteksten og følg instruksjonen som er gitt nederst i annonseteksten.

Alt inkludert
Her kommer du til en ny leilighet med alt inkludert. TV, internett, varmtvann, forsikring, oppvarming, "alt" er inkludert i husleien.
Du trenger kun innboforsikring og eget strøm abonnement (det er lite strøm forbruk på slike nye, energieffektive leiligheter). Balansert ventilasjon gir godt inneklima. Leiligheten har innlagt fjernvarme og varmtvann som gir svært lave strømutgifter.

Beskrivelse
Leiligheten som har en gjennomgående planløsning vil gi deg en praktisk og allsidig løsning du vil sette pris på. En gang med plass for oppbevaringsmøbler er ofte undervurdert. Med 1,5 meter bred gangsone har du plass for både garderobeskap, kommode og evt. en kontorplass trukket bort fra stue eller soverom. Soverommet ligger også tilbaketrukket fra stuen slik at lydsonene blir litt differensiert. Badet er lyst og moderne med store fliser på vegg og tidsriktige gulvflis med varmekabler. Innredningen på badet er levert av kvalitetsleverandøren HTH. Dusjnisjen er stor og laget med 90 + 90 cm. innsvingbare dusjdører. På badet får du også opplegg for vaskemaskin og strømuttak til evt. tørketrommel. På stuen er det et rikt antall stikk-kontakter og TV punkt med internett og TV signal via fiber. På stuen får du også et flott kjøkken fra HTH. Kjøkkeninnredningen er komplettert med kvalitets hvitevarer fra Siemens. Fra stuen får du også via balkongdør utgang til en stor balkong/terrasse, med innglasset løsning. Denne praktiske løsningen gir deg fleksibilitet med lun tildekket balkong, eller med feltene brettet til side en åpen balkong. I tillegg til dette får du i kjelleren også en ekstra stor sportsbod i bodanlegget.

Et moderne kjøkken
Det moderne liv stiller krav og det krever gode rammer. Med et vakkert kjøkken som utstråler god kvalitet og sans for godt design HTH er lidenskapelig opptatt av å skape kjøkken som er tilpasset ditt liv. Kjøkkenet er modellen KP Mono. Dette er et slitesterkt og klassisk kjøkken. Alle hvitevarer er inkludert. 

Et bad som behager
En god dag starter alltid på badet og det krever velvære. Rene flater og god belysning gir badet et moderne preg og med baderomsmøbler fra HTH får du et flott og funksjonelt bad. Med vegghengt toalett sparer du plass, det er lekkert og ser mindre ut enn et gulvmontert toalett. Med dusjvegger som kan foldes inn får du utnytte mer av gulvplassen og badet i sin helhet. Det er varmekabler i gulvet. 

En nydelig hage
I atriumet dannet av byggene er det anlagt et frodig fellesareal med gangstier, plen og beplantning. Dette vil oppleves som en skjermet oase uten innsyn og støy. Her kan beboerne sammen skape et felles rom til å nyte varme sommerdager på plenen i en rolig og idyllisk atmosfære.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Eiere og drivere av selskapet har jobbet med eiendom i over 20 år. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er innboforsikring og strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum.

Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du får en egen innlogging og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

 • digital signering av husleiekontrakt
 • digital etablering av depositum eller garanti
 • digital overtakelsesprotokoll
 • digitalt forvaltningssystem
 • MySpot sitt fordelsprogram

Beliggenhet
Beliggende tilbaketrukket i Brudalsvegen, med kort avstand til Heimdal sentrum, kjøpesentra på Tiller og Bymarka. Et nytt boligfelt utbygger valgte å kalle Bringebærhagen. Her har du sammen med 51 andre leiligheter gleden av en fantastisk beliggenhet rett ved Heimdal sentrum med alt det har å by på av fasiliteter og tilbud, samt kort vei til rekreasjonsområder og Bymarka med muligheter for turer sommer som vinter. Dette er en perfekt beliggenhet for deg som vil ha korte avstander til kjøpesenter, butikker og fritidstilbud som Saupstad skisenter. Alt dette er innen for gå avstand fra Bringebærhagen.

 • Heimdal Sentrum.
  I Heimdal sentrum finner du alt du behøver i hverdagen. Her finner du dagligvarebutikker, bankfilialer, restauranter og klesbutikker.
 • Heimdal Stasjon, 800m
  Heimdal stasjon er stoppested for lokaltog på Trønderbanen med forbindelse til Værnes og Steinkjer. Heimdal er også endestasjon for "Nabotoget" til Östersund, og stoppested for Dovrebanen til Oslo. Stasjonen er også et knutepunkt for busstrafikk mot sør og øst.
 • City Syd, 1,8km
  City Syd er Midt-Norges største kjøpesenter og ligger ca. 1.8 km sør for Bringebærhagen. Med 69 butikker finner du alt du trenger, fra siste mote til hyggelige spisesteder for hele familien.
 • Kjøpesentra, 1km
  På Tillerbyen finner du mange store butikker og flere kjøpesenter. Her finner du så og si alt du trenger. Sportsbutikker, byggevarehandel, elektro forhandler, bilrekvisita, restauranter osv.
 • Saupstad Skistadion, 1km
  Saupstad skistadion er et flott utgangspunkt for turer på ski, sykkel eller bare gåturer i hele Bymarka. Trondhjems Skiskyttere og Heimdal ski har sin hjemmearena der. Det er en skytebane med 30 skiver beregnet for skiskyting. En rulleskiløype på 2,5 km, akebakke og en flott langrennsstadion. Lysløypenettet strekker seg forbi Granåsen og til Nilsbyen. 

Depositum eller garanti? Du bestemmer
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Leiligheten er bebodd i dag, visning avtales kun med aktuelle kandidater
De første bildene i annonsen er tatt fra denne leiligheten men er digitalt møblert for å gi leietaker et bilde hvordan det kan bli i leiligheten. De siste bildene er rene illustrasjonsbilder og er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten. Stue veggen er malt i grå farge og det er en kontrast vegg på soverommet. Dette er gjort etter at bildene ble tatt. 

Visning
Interesserte må ta kontakt via e- post linken i annonsen, og skriv kort om seg selv og hvor lenge man har tenkt å leie. Så vil jeg oppgi visningstidspunkt for de som er aktuelle leietakere. Leiligheten er utleid idag så visning vil kun skje etter avtale.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av fjernvarme som er inkludert i husleien. Det eneste du betaler for er et strøm abonnementet som gjelder varmekablene på badet, lyspunktene og hvitevarene i leiligheten. Erfaringen er at strømregningene til våre kunder er svært lave, og ligger på ca. 300-500,- pr. mnd. med normale strømpriser for en 2- roms. Større leiligheter vil selvsagt få større strømutgifter. Individuelle forskjeller er det selvsagt, men et lavt energiforbruk i nye leiligheter vil komme deg som kunde til gode. Du bør tenke på dette hvis du sammenligner husleie på en eldre bolig og en ny leilighet som dette.

Dyrehold
På grunn av allergi og astma har vi forbud mot dyrehold i våre leiligheter.
Det hjelper dessverre ikke hvor liten og søt (og påstått allergivennlig) hunden deres er. Vi kan dessverre ikke tillate dette, da leiligheten senere ikke kan bebos av folk med allergi.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, i april, med utflytting innen 31.07 hvert år. Det er også mulig å få en fleksibel avtale med 3 mnd. oppsigelse, men da vil husleien være høyere. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Profesjonalitet
Lei av et firma som jobber med utleie, så får du forutsigbarhet og profesjonelle forhold. Vi har kjøpt denne leiligheten for langsiktig utleie og du kan derfor trygt planlegge for dine egne behov.

Ønsker du å leie
Vi ønsker å vite hvem som bor i våre leiligheter, så hvis du er interessert i denne leiligheten så vil vi at du sender oss en melding med noen ord om deg selv (dere?) og hvor lenge du/dere ønsker å leie, så vi kan finne en best mulig løsning for deg.
Det skal du gjøre ved å finne boligen på hybel.no og sende oss en melding via melding- systemet der. Det er vårt forvaltningssystem og sikrer oss å ha all kommunikasjon på en plass. En trygghet for deg og oss.