Lilleby - Helt ny 2- roms leilighet med fransk balkong klar til 1. august 2021

Ladeveien 7 - MySpot nr. 6, 7066 TRONDHEIM

Ledig fra:
UTLEID
Månedsleie:
,-
Depositum:
,-
Primærrom:
36m2
Bruksareal:
40m2
Byggeår:
2020
Inkluderer:
Internett, kabel-TV, varmvann, husforsikring, oppvarming, kommunale avgifter - alt er inkludert i husleien. Du trenger kun eget strømabonnement og innboforsikring.

Leiligheten ligger i 3. etasje i prosjektet Lillehjørnet som er det bygget på Lilleby som ligger nærmest krysset Ladeveien og Stjørdalsveien, hvor det er en Coop Extra butikk i 1. etasjen. Utrolig praktisk å kunne ta heisen rett ned for å gå på butikken for å handle. Leiligheten vender inn mot Finnes Kafé og parken på Lilleby.
Leiligheten var ferdig i 2020. Leietaker har nå sagt opp og vi jobber med å få tatt nye bilder og klargjøre denne for annonsering.

Dette er en av de aller fineste leilighetene vi har. Den ekstra takhøyden gjør dette til en særdeles attraktiv 2- roms. 

Teksten i annonsen er basert på fjorårets annonse og vil bli oppdatert når vi har alt klart.
NB! Ble utleid før dette skjedde.

Er dette en aktuell leilighet for deg så ta kontakt med oss etter å ha lest hele annonseteksten.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms leilighet som ligger i nest øverste etasje på bygget, som har 4 etasjer. Det er en felles takterrasse i 4. etasje for alle beboerne i bygget. Det at det er 2- roms betyr at den har eget avdelt soverom, som er på ca. 10 kvm. Den har et flislagt bad med varmekabler og fin baderomsinnredning fra Sigdal. Det er selvsagt mulighet for etablering av vaskemaskin og tørketrommel på badet. Badet er oppgradert fra standard (hvitt) med grå fliser på vegg i tillegg til mørke fliser på gulvet, mørk grå baderomsinnredning og et speilskap med lys over servanten. Leiligheten har også en praktisk bod på 2 kvm. rett innenfor døren og gangen, noe som er sjelden for små 2- roms leiligheter. Videre er det er hvitt kjøkken oppgradert med takhøye overskap fra Sigdal. Alle hvitevarer er inkludert. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har fransk balkong. Det er store glassdører som kan åpnes helt opp, for å slippe frisk luft inn og gjøre at du får en luftig opplevelse av stuen på dager med godt vær. I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et helt nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Alle våre leiligheter leveres med internett, Kabel- TV, oppvarming, varmvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er innboforsikring og strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum.

Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du har en egen innlogging på din side hos oss og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • digitalt forvaltningssystem
  • MySpot sitt fordelsprogram

Beliggenhet
Nye Lilleby er Trondheims største byutviklingsprosjekt og over 1000 boliger er allerede ferdigstilt og innflyttet i området som dette prosjektet ligger i. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Nå kan du også få muligheten til å bli en av de fornøyde beboerne på Lilleby.

Depositum eller garanti? Du bestemmer
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning som har blitt mer og mer vanlig, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Leiligheten er ikke helt klar for for visning
Alle bilder i annonsen er illustrasjoner fra ifjor og brukt etter tillatelse fra utbygger Lilleby Eiendom (Veidekke m.fl.) for å gi leietaker et bilde av hvordan det kan bli i leiligheten. Bildene er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten som leies ut.
Vi har bestilt fotograf og vil ta bilder av den faktiske leiligheten.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, men vi har også fleksible avtaler så hvis du ønsker en større fleksibilitet så si ifra så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Send oss en mail med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så finner vi en best mulig løsning for deg.