Lilleby - Helt ny 2- roms leilighet med fransk balkong klar til 1. aug 2021

Ladeveien 7 - MySpot Living nr. 5, 7066 TRONDHEIM

Ledig fra:
UTLEID
Primærrom:
36m2
Bruksareal:
40m2
Byggeår:
2020
Inkluderer:
Internett, kabel-TV, varmvann, husforsikring, oppvarming, kommunale avgifter - alt er inkludert i husleien. Du trenger kun eget strømabonnement og innboforsikring.

Leiligheten ligger i prosjektet Lillehjørnet som er det bygget på Lilleby som ligger nærmest krysset Ladeveien og Stjørdalsveien, hvor det er en Coop Extra butikk i 1. etasjen. Utrolig praktisk å kunne ta heisen rett ned for å gå på butikken for å handle.
Leiligheten var helt ny sommeren 2020 og de første leietakerne flytter nå ut til sommeren.
Da blir denne flotte leiligheten klar til neste leietaker!

Vi har forsøkt å vise på bildene hvor leiligheten ligger, men synes du det er vanskelig å orientere seg så ta kontakt så skal vi forklare dette, men les hele annonseteksten først og se om dette faktisk er aktuelt for deg først.
Det samme gjelder hvis du ønsker å leie denne leiligheten. Les gjennom hele annonseteksten og følg oppskriften gitt i annonseteksten.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms leilighet som ligger i 2. etasje på bygget, som har 4 etasjer. Det er en felles takterrasse i 4. etasje for alle beboerne i bygget. Det at det er 2- roms bety at den har eget avdelt soverom, som er på ca. 10 kvm. Den har et flislagt bad med varmekabler og fin baderomsinnredning fra Sigdal. Det er selvsagt mulighet for etablering av vaskemaskin og tørketrommel på badet. Badet er oppgradert fra standard (hvitt) med grå fliser på vegg i tillegg til mørke fliser på gulvet, mørk grå baderomsinnredning og et speilskap med lys over servanten. Leiligheten har også en praktisk bod på 2 kvm. rett innenfor døren og gangen, noe som er sjelden for små 2- roms leiligheter. Videre er det et hvitt kjøkken med takhøye overskap fra Sigdal. Alle hvitevarer er inkludert. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har fransk balkong. Det er store glassdører som kan åpnes helt opp, for å slippe frisk luft inn og gjøre at du får en luftig opplevelse av stuen på dager med godt vær. I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et helt nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum. Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du har en egen innlogging på din side hos oss og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • digitalt forvaltningssystem
  • MySpot sitt fordelsprogram

Beliggenhet
Nye Lilleby er Trondheims største byutviklingsprosjekt og over 1000 boliger er allerede ferdigstilt og innflyttet i området som dette prosjektet ligger i. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Nå kan du også få muligheten til å bli en av de fornøyde beboerne på Lilleby. Metrobussen går rett forbi Lilleby og det er egen togstasjon på Lilleby så kollektiv mulighetene i området er optimale. Det er kun en kort gåtur eller sykkeltur til Solsiden eller Trondheim Sentrum.
Bygget ligger i den delen av Lilleby som straks er ferdig utbygd og vil derfor være lite plaget av byggestøy, som andre deler av området kan være under byggeperioden.

Depositum eller garanti? Du bestemmer!
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning som har blitt mer og mer vanlig, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Visning
Vi gjennomfører kun visning med leietakere som vi mener er aktuelle og som passer leiligheten, så følg oppskriften i annonsen, så vil vi ta kontakt for å avtale tidspunkt for visning med de som er aktuelle leietakere.
Det er derfor ikke noe poeng å sende oss enkle meldinger kun med teksten: "Når er det visning?" eller "vi vil komme på visning".

Bilder
Bildene brukt i annonsen er fra en liknende leilighet i etasjen over. Den avbildede leiligheten har litt høyere takhøyde enn normalt og avviker derfor fra den aktuelle leiligheten, ellers er de helt like mtp. utforming og fargevalg. Møblering vil avvike. Leiligheten leies uansett ut umøblert.

Parkering
Det er ikke parkeringsplass til våre leiligheter. Alle slike nye 2- roms leiligheter selges uten p- plass, da våre politikere mener at man ikke bør kjøre bil. Derfor godkjennes det ikke nok p- plasser i nye prosjekter. Vi oppfordrer til bruk av buss. Har du bil må du finne parkering på eget initiativ. Det kan være mulig å leie p- plass fra noen av de større leilighetene i prosjektet, men det er ikke noe vi kan bistå med eller garantere at du får tilgang på.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, men vi har også fleksible avtaler så hvis du ønsker en større fleksibilitet så si ifra så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Send oss en mail med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så finner vi en best mulig løsning for deg.