Heimdal Sentrum - Ny og lekker 2- roms leilighet med egen balkong

Heimdalsvegen 12B - MySpot nr. 44, 7088 HEIMDAL

Ledig fra:
UTLEID
Månedsleie:
11 900,-
Depositum:
35 700,-
Primærrom:
36m2
Bruksareal:
36m2
Byggeår:
2022
Inkluderer:
TV, Internett, varmtvann, husforsikring, oppvarming og kommunale avgifter.

Velkommen til Heimdal sentrum
Her har du muligheten til å flytte inn i en flott og moderne 2- roms selveierleilighet, med egen balkong. Leiligheten ligger i et bygg som er kun noen 100- meter fra Heimdal sentrum, på "riktig side av jernbanen". Rolig, men bare en spasertur unna sentrum og togstasjonen. Leiligheten blir ferdigstilt i februar 2023 og vil være helt ny. Leiligheten er oppgradert med lekre detaljer fra normal prosjektstandard så du får det lille ekstra i tillegg til normal prosjektstandard som flislagt bad, HTH kjøkken og generelt god standard. Her kommer du til en ny leilighet med alt inkludert. TV, internett, varmtvann, forsikring, oppvarming, "alt" er inkludert i husleien. Du trenger kun innboforsikring og eget strøm abonnement (det er lite strøm forbruk på slike nye, energieffektive leiligheter). Balansert ventilasjon gir godt inneklima. Leiligheten har innlagt fjernvarme for oppvarming og varmtvann som gir svært lave strømutgifter.

Vi har forsøkt å vise hvor leiligheten ligger i bildene. Den ligger i bygget som heter Parkgården og er merket med B4. 
Skulle du likevel ikke forstå hvor leiligheten ligger så vil vi bistå.
Ta kontakt hvis dette er noe som er aktuelt for deg. Men les gjennom hele annonsen først. Så du vet at den tilfredsstiller dine behov.

Innhold
Leiligheten er to 2- roms leilighet som ligger i 2. etasje på bygget, som har 5 etasjer. Leiligheten er vestvendt. Det at det er 2- roms bety at den har eget avdelt soverom, som er på ca. 9 kvm. Den har et flislagt bad med varmekabler og fin baderomsinnredning fra HTH. Det er selvsagt mulighet for bruk av vaskemaskin og tørketrommel på badet. Badet er flislagt med 30x 60 cm. mørke grå fliser på vegg i tillegg til 30x 30 cm. mørke grå fliser på gulvet, servant skap med skuffer og gripe list og et speil med integrert belysning over servanten. Videre er det et oppgradert kjøkken fra HTH med grå fronter, sort/ koksgrå servant fra Franke med sort servant batteri og sorte dørhåndtak. Alle hvitevarer er inkludert. Leiligheten er oppgradert slik at alle innvendige vegger er malt i fargen Valmuefrø 1877, som er en gylden grå farge. Det gir en mye mer dus og moderne opplevelse enn de normalt bomulls hvite veggene. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har utgang til egen balkong. I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Eiere og drivere av selskapet har jobbet med eiendom i over 20 år. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er innboforsikring og strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum. Finner du andre annonser som har akkurat samme annonsetekst har de kopiert fra oss. Bare gå inn på MySpotLiving.no så vil du se alle våre andre annonser.

Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du får en egen innlogging og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

 • digital signering av husleiekontrakt
 • digital etablering av depositum eller garanti
 • digital overtakelsesprotokoll
 • digitalt forvaltningssystem
 • MySpot sitt fordelsprogram

Beliggenhet
Beliggende tilbaketrukket i Heimdalsvegen, med kort avstand til Heimdal sentrum, kjøpesentra på Tiller og Bymarka. Et nytt boligfelt utbygger valgte å kalle Smedparken, etter Smedbrua som knytter sammen de to sidene av Heimdal som ligger på hver side av jernbanen. Her får en flott beliggenhet rett ved Heimdal sentrum med alt det har å by på av fasiliteter og tilbud, samt kort vei til rekreasjonsområder og Bymarka med muligheter for turer sommer som vinter. Dette er en perfekt beliggenhet for deg som vil ha korte avstander til kjøpesenter, butikker og fritidstilbud som Saupstad skisenter. Alt dette er innen for gå avstand fra Smedparken.

Heimdal Sentrum.

 • I Heimdal sentrum finner du alt du behøver i hverdagen. Her finner du dagligvarebutikker, bankfilialer, restauranter og klesbutikker.
 • Heimdal Stasjon, 300m
  Heimdal stasjon er stoppested for lokaltog på Trønderbanen med forbindelse til Værnes og Steinkjer. Heimdal er også endestasjon for "Nabotoget" til Östersund, og stoppested for Dovrebanen til Oslo. Stasjonen er også et knutepunkt for busstrafikk mot sør og øst. Ta toget enkelt til NTNU eller St. Olavs.
 • City Syd, 1,8km
  City Syd er Midt-Norges største kjøpesenter og ligger ca. 1.8 km sør for Bringebærhagen. Med 69 butikker finner du alt du trenger, fra siste mote til hyggelige spisesteder for hele familien.
 • Kjøpesentra, 1km
  På Tillerbyen finner du mange store butikker og flere kjøpesenter. Her finner du så og si alt du trenger. Sportsbutikker, byggevarehandel, elektro forhandler, bilrekvisita, restauranter osv.
 • Saupstad Skistadion, 1km
  Saupstad skistadion er et flott utgangspunkt for turer på ski, sykkel eller bare gåturer i hele Bymarka. Trondhjems Skiskyttere og Heimdal ski har sin hjemmearena der. Det er en skytebane med 30 skiver beregnet for skiskyting. En rulleskiløype på 2,5 km, akebakke og en flott langrennsstadion. Lysløypenettet strekker seg forbi Granåsen og til Nilsbyen. 

Depositum eller garanti? Du bestemmer
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Leiligheten er under bygging og dermed ikke klar for visning
Alle bilder i annonsen er illustrasjoner brukt etter tillatelse fra utbygger Bolig Norge AS for å gi deg som kunde et bilde av hvordan det kan bli i leiligheten. Bildene er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten. Siden leiligheten ikke er ferdigstilt så er det ikke mulig å gjennomføre visning, og vi planlegger å leie den ut basert på tegninger/ illustrasjoner - likt som når man kjøper en leilighet i et prosjekt. Ta gjerne kontakt hvis noe er uklart vedrørende dette. Vi møter deg gjerne for en befaring i området, for å presentere selve beliggenheten mm. men kan altså ikke ta deg med inn på byggeplassen eller inn i selve leiligheten. Vedlagte planløsning under bildene viser eksakt planløsning for denne leiligheten.

Visning
Visning er ikke mulig ref. forrige punkt. Det er derfor ikke noe poeng å sende oss enkle meldinger kun med teksten: "Når er det visning?" eller "vi vil komme på visning". De som gjør det kan ha diskvalifisert seg fra å leie, fordi man da viser at man ikke evner å lese annonseteksten og vi er da skeptisk til om man da vil lese andre kontraktspapirer og instrukser. De fleste av våre leiligheter blir utleid bare basert på bilder og annonsetekst, uten visning.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av fjernvarme som er inkludert i husleien. Det eneste du betaler for er et strøm abonnementet som gjelder varmekablene på badet, lyspunktene og hvitevarene i leiligheten. Erfaringen er at strømregningene til våre kunder er svært lave, og ligger på ca. 300-500,- pr. mnd. med normale strømpriser for en 2- roms. Større leiligheter vil selvsagt få større strømutgifter. Individuelle forskjeller er det selvsagt, men et lavt energiforbruk i nye leiligheter vil komme deg som kunde til gode. Du bør tenke på dette hvis du sammenligner husleie på en eldre bolig og en ny leilighet som dette.

Dyrehold
På grunn av allergi og astma har vi forbud mot dyrehold i våre leiligheter.
Det hjelper dessverre ikke hvor liten og søt (og påstått allergivennlig) hunden deres er. Vi kan dessverre ikke tillate dette, da leiligheten senere ikke kan bebos av folk med allergi.

Parkering
Det er ikke parkeringsplass til våre leiligheter. Alle slike nye 2- roms leiligheter selges uten p- plass, da våre politikere mener at man ikke bør kjøre bil. Derfor godkjennes det ikke nok p- plasser i nye prosjekter. Vi oppfordrer til bruk av buss. Har du bil må du finne parkering på eget initiativ. Det kan være mulig å leie p- plass fra noen av de større leilighetene i prosjektet, men det er ikke noe vi kan bistå med eller garantere at du får tilgang på.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, i april, med utflytting innen 31.07 hvert år. Det er også mulig å få en fleksibel avtale med 3 mnd. oppsigelse, men da vil husleien være høyere. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Vi ønsker å vite hvem som bor i våre leiligheter, så hvis du er interessert i denne leiligheten så vil vi at du sender oss en melding med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så vi kan finne en best mulig løsning for deg.
Det skal du gjøre ved å finne boligen på hybel.no og sende oss en melding via melding- systemet der. Det er vårt forvaltningssystem og sikrer oss å ha all kommunikasjon på en plass. En trygghet for deg og oss.

Vi ber deg også gå inn på vår hjemmeside og lese spørsmål og svar der. Der står viktig informasjon som du må vite før du inngår en leiekontrakt.
www.myspotliving.no/faq