Lilleby - Helt ny 2- roms leilighet m/ egen terrasse klar til 16. juli 2021

Ladeveien 38 - MySpot nr. 37, 7066 TRONDHEIM

Ledig fra:
UTLEID
Primærrom:
36m2
Bruksareal:
36m2
Byggeår:
2021
Inkluderer:
Internett, kabel-TV, varmtvann, husforsikring, oppvarming, kommunale avgifter - alt er inkludert i husleien. Du trenger kun eget strømabonnement og innboforsikring.

Velkommen
Leiligheten ligger i prosjektet Lilleby Triangel bygg F. De første byggetrinnene i dette prosjektet ble ferdig sommeren 2020 og nå er snart den siste blokken ferdig. Bygget ligger langs Ladeveien og vender mot naboprosjektet Nye Lilleby. Leiligheten ligger vestvendt inn mot fellesarealene i Triangelet og har gode solforhold. Det er en Kiwi butikk i sokkel etasjen i dette prosjektet. Utrolig praktisk med svært kort vei til butikken for å handle.
Leiligheten vil være helt ny og du/dere blir den/de første som flytter inn her.

Leiligheten er innflytningsklar til 16. juli 2021.

Er du interessert så les gjennom hele annonseteksten og følg instruksjonen som er gitt i annonseteksten.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms leilighet som ligger i 1. etasje i bygget. Det er en egen terrasse som tilhører denne leiligheten med utgang fra stuen. Det at det er 2- roms bety at den har eget avdelt soverom, som er på ca. 8,4 kvm. Den har et flislagt bad med varmekabler og fin baderomsinnredning fra Sigdal. Det er selvsagt mulighet for etablering av vaskemaskin og tørketrommel på badet. Badet har lys gråe fliser på vegg og mørke fliser på gulvet, baderomsinnredning og et speil med lys over servanten. Videre er det et grått kjøkken fra Sigdal. Alle hvitevarer er inkludert. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har utgang til egen terrasse. Terrassen er på ca. 6,5 kvm. I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmtvann, husforsikring, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er innboforsikring og strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum.

Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du har en egen innlogging på din side hos oss og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • digitalt forvaltningssystem
  • MySpot sitt fordelsprogram 


Beliggenhet
På Lilleby ligger Trondheims største byutviklingsprosjekter og over 1000 boliger er allerede ferdigstilt og innflyttet i nærområdet som dette prosjektet ligger i. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området  er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Nå kan du også få muligheten til å bli en av de fornøyde beboerne på Lilleby.

Depositum eller garanti? Du bestemmer
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning som har blitt mer og mer vanlig, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Leiligheten er under bygging og dermed ikke klar for visning
Interiør bilder i annonsen er illustrasjoner brukt etter tillatelse fra utbygger Ladejarlen Utvikling (AF Gruppen m.fl.) for å gi leietaker et bilde av hvordan det kan bli i leiligheten. Bildene er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten. Fasadebilder er fra nabobyggene og området rundet. Selve bygg F var ikke ferdig når vi tok bildene. Siden leiligheten ikke er ferdigstilt så er det ikke mulig å gjennomføre visning, og vi planlegger å leie den ut basert på tegninger/ illustrasjoner - likt som når man kjøper en leilighet i et prosjekt. Ta gjerne kontakt hvis noe er uklart vedrørende dette. Vi møter deg gjerne for en befaring i området, for å presentere selve beliggenheten mm. men kan altså ikke ta deg med inn i selve bygget og leiligheten.

Parkering
Det er ikke parkeringsplass til våre leiligheter. Alle slike nye 2- roms leiligheter selges uten p- plass, da våre politikere mener at man ikke bør kjøre bil. Derfor godkjennes det ikke nok p- plasser i nye prosjekter. Vi oppfordrer til bruk av buss. Har du bil må du finne parkering på eget initiativ. Det kan være mulig å leie p- plass fra noen av de større leilighetene i prosjektet, men det er ikke noe vi kan bistå med eller garantere at du får tilgang på.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, men vi har også fleksible avtaler så hvis du ønsker en større fleksibilitet så si ifra så finner vi en løsning som passer for deg. Da blir nødvendigvis husleien litt høyere.

Ønsker du å leie?
Send oss en mail med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så finner vi en best mulig løsning for deg.