Øvre Nyhavna - Lekker 2- roms leilighet i 2. etasje med egen balkong

Ladebekken 12 - MySpot nr. 33, 7041 TRONDHEIM

Ledig fra:
UTLEID
Primærrom:
29m2
Bruksareal:
29m2
Byggeår:
2021
Inkluderer:
Internett, kabel-TV, varmtvann, husforsikring, oppvarming, kommunale avgifter - alt er inkludert i husleien. Du trenger kun eget strømabonnement og innboforsikring.

Flytt inn høsten 2021 i en helt ny leilighet på Øvre Nyhavna!
Leilighetene ligger i prosjektet Øvre Nyhavna byggetrinn 2 og blir ferdigstilt ca. oktober 2021. Vi forstår at mange kunne tenkt seg å flytte inn i august, men det er dessverre ikke mulig. Vi anbefaler å finne en midl. tidig løsning så kan du flytte inn her senest 1. november.
Leiligheten vil være helt ny og du blir den første som flytter inn her.

Ladebekken 12 ligger nærmest Ladehammeren. Leiligheten ligger nordvestvendt og solen kommer inn på denne siden på kvelden og gir en lun stemning på balkongen på kvelden.

Vi har forsøkt å vise på bildene hvor leiligheten ligger, men synes du det er vanskelig å orientere seg så ta kontakt så skal vi forklare dette, men les hele annonseteksten først og se om dette faktisk er aktuelt for deg først.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms leilighet som ligger i 2. etasje i bygget. Det er en egen balkong som tilhører denne leiligheten med utgang fra stuen. Det at det er 2- roms bety at den har eget avdelt soverom, som er på ca. 8 kvm. Videre er det kjøkken fra HTH med grå fronter. Alle hvitevarer er inkludert. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har utgang til balkongen, som er på ca. 7,5 kvm. Badet er flislagt og det er varmekabler i gulvet. Det er selvsagt mulighet for plassering av vaskemaskin og tørketrommel på badet. Badet har hvite fliser på vegg og grå fliser på gulvet, baderomsinnredning og et speil med lys over servanten.  I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et helt nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum. Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du får en egen innlogging og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • digitalt forvaltningssystem
  • MySpot sitt fordelsprogram

Beliggenhet
Øvre Nyhavna er Trondheims raskest selgende prosjekt. Det har vært kjempepopulært og vi gleder oss til å kunne tilby nye leiligheter til våre kunder her. I nærområdet ligger over 1000 nye boliger som allerede er ferdigstilt og innflyttet i området som heter Lilleby. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Vi tror Øvre Nyhavna blir ennå mer attraktivt. Nå kan du få muligheten til å bli en av de første som flytter inn på Nyhavna. Nabolaget er under utvikling som en av Trondheims mest spennende nabolag med nye dagligvarebutikker, prisvinnende restauranter og caféer, samt urbane grøntområder. Passer perfekt for de som ønsker seg til Nyhavna, Lilleby, Lade, Solsiden og Lademoen med omegn.

Depositum eller garanti? Du bestemmer!
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning som har blitt mer og mer vanlig, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Leiligheten er under bygging og dermed ikke klar for visning
Alle bilder i annonsen er illustrasjoner brukt etter tillatelse fra utbygger Heimdal Bolig for å gi leietaker et bilde hvordan det kan bli i leiligheten. Bildene er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten, da de er tatt fra flere ulike leilighetstyper i prosjekt og mange av dem større enn denne. Siden leiligheten ikke er ferdigstilt så er det ikke mulig å gjennomføre visning, og vi planlegger å leie den ut basert på tegninger/ illustrasjoner - likt som når man kjøper en leilighet i et prosjekt. Ta gjerne kontakt hvis noe er uklart vedrørende dette. Vi møter deg gjerne for en befaring i området, for å presentere selve beliggenheten mm. men kan altså ikke ta deg med inn i selve leiligheten eller bygget.

Dyrehold
På grunn av allergi og astma har vi forbud mot dyrehold i våre leiligheter.
Det hjelper dessverre ikke hvor liten og søt (og påstått allergivennlig) hunden deres er. Vi kan dessverre ikke tillate dette, da leiligheten siden ikke kan bebos av folk med allergi.

Parkering
Det er ikke parkeringsplass til våre leiligheter. Alle slike nye 2- roms leiligheter selges uten p- plass, da våre politikere mener at man ikke bør kjøre bil. Derfor godkjennes det ikke nok p- plasser i nye prosjekter. Vi oppfordrer til bruk av buss. Har du bil må du finne parkering på eget initiativ. Det kan være mulig å leie p- plass fra noen av de større leilighetene i prosjektet, men det er ikke noe vi kan bistå med.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, men vi har også fleksible avtaler så hvis du ønsker en større fleksibilitet så si ifra så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Send oss en mail med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så finner vi en best mulig løsning for deg.