Øvre Nyhavna - 2- roms leilighet med egen balkong

Ladebekken 6 - MySpot nr. 20, 7042 TRONDHEIM

Ledig fra:
UTLEID
Primærrom:
37m2
Bruksareal:
41m2
Byggeår:
2021
Inkluderer:
Internett, kabel-TV, varmtvann, husforsikring, oppvarming, kommunale avgifter - alt er inkludert i husleien. Du trenger kun eget strømabonnement og innboforsikring.

Flytt inn sommeren 2021 i en helt ny leilighet på Øvre Nyhavna!
Leiligheten ligger i prosjektet Øvre Nyhavna byggetrinn 1 som er de 3 første byggene på det nye store prosjektet som bygges rett bortenfor E.C. Dahls Pub og Bryggeri med kort vei til Solsiden og sentrum. Det er gode bussforbindelser i området og kort vei til toget på Lilleby.
Leiligheten vil være helt ny og dere blir de første som flytter inn her.

Ladebekken 6 er det bygget som ligger som nummer 2 fra fjorden og vender mot E.C. Dahls Pub og Bryggeri. Leiligheten ligger sørvendt med veldig gode solforhold på den store balkongen.

Vi har forsøkt å vise på bildene hvor leiligheten ligger, men synes du det er vanskelig å orientere seg så ta kontakt så skal vi forklare dette, men les hele annonseteksten først og se om dette faktisk er aktuelt for deg først.
Det samme gjelder hvis du ønsker å leie denne leiligheten. Les gjennom hele annonseteksten og følg oppskriften gitt i annonseteksten.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms leilighet som ligger i en høy 1. etasje i bygget. Det betyr at den er hevet over bakkeplan. Det er en egen stor balkong som tilhører denne leiligheten med utgang fra stuen. Det at det er 2- roms bety at den har eget avdelt soverom, som er på ca. 8,5 kvm. Det er også en innvendig bod på ca. 4 kvm. som gir lagringsplass eller mulighet for et lite kontor. Videre er det kjøkken fra HTH med grå fronter. Alle hvitevarer på kjøkkenet er selvsagt inkludert. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har utgang til den store og flotte balkongen, som er på ca. 14 kvm. Badet er flislagt og det er varmekabler i gulvet. Det er selvsagt mulighet for plassering av vaskemaskin og tørketrommel på badet. Badet har hvite fliser på vegg og grå fliser på gulvet, baderomsinnredning og et speil med lys over servanten.  I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag. 

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et helt nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum. Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du har en egen innlogging på din side hos oss og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • digitalt forvaltningssystem
  • MySpot sitt fordelsprogram

Beliggenhet
Øvre Nyhavna er Trondheims raskest selgende prosjekt. Det har vært kjempepopulært og vi gleder oss til å kunne tilby nye leiligheter til våre kunder her. I nærområdet ligger over 1000 nye boliger som allerede er ferdigstilt og innflyttet i området som heter Lilleby. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Vi tror Øvre Nyhavna blir ennå mer attraktivt. Nå kan du få muligheten til å bli en av de første som flytter inn på Nyhavna. Nabolaget er under utvikling som en av Trondheims mest spennende nabolag med nye dagligvarebutikker, prisvinnende restauranter og caféer, samt urbane grøntområder. Passer perfekt for de som ønsker seg til Nyhavna, Lilleby, Lade, Solsiden og Lademoen med omegn.

Depositum eller garanti? Du bestemmer!
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning som har blitt mer og mer vanlig, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Leiligheten er under bygging og dermed ikke klar for visning
Alle bilder i annonsen er illustrasjoner brukt etter tillatelse fra utbygger Heimdal Bolig for å gi leietaker et bilde hvordan det kan bli i leiligheten. Bildene er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten. Siden leiligheten ikke er ferdigstilt så er det ikke mulig å gjennomføre visning, og vi planlegger å leie den ut basert på tegninger/ illustrasjoner - likt som når man kjøper en leilighet i et prosjekt. Ta gjerne kontakt hvis noe er uklart vedr. dette. Vi møter deg gjerne for en befaring i området, for å presentere selve beliggenheten mm. men kan altså ikke ta deg med inn i selve leiligheten.

Parkering
Det er ikke parkeringsplass til våre leiligheter. Alle slike nye små leiligheter selges uten p- plass, da politikere ønsker å oppfordre til bruk av kollektivtrafikk. Derfor godkjennes det ikke nok p- plasser i nye prosjekter. Vi oppfordrer til bruk av buss. Har du bil må du finne parkering på eget initiativ. Det kan være mulig å leie p- plass fra noen av de større leilighetene i prosjektet, men det er ikke noe vi kan bistå med.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, men vi har også fleksible avtaler så hvis du ønsker en større fleksibilitet så si ifra så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Send oss en mail med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så finner vi en best mulig løsning for deg.