Nye Lilleby - Ny leilighet klar for utleie fra 3. mars 2020

Ladeveien 15 - MySpot nr. 2, 7066 TRONDHEIM

Ledig fra:
UTLEID
Månedsleie:
,-
Depositum:
,-
Primærrom:
40m2
Bruksareal:
45m2
Byggeår:
2020
Inkluderer:
Internett, TV, oppvarming, varmvann, kommunale avgifter mm.

Leiligheten ligger i prosjektet Maskinveita. Bygget ligger ved siden av det bygget på Lilleby som ligger nærmest krysset Ladeveien og Stjørdalsveien, hvor det blir en Coop Extra butikk i 1. etasjen. Så den nye matbutikken blir liggende i nabobygget når det er ferdig til sommeren. Leiligheten vil være helt ny og du blir den første som flytter inn her.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms leilighet som ligger i første etasje på bygget. Det at det er 2- roms bety at den har eget avdelt soverom, som er på ca. 11 kvm. Den har et flislagt bad med varmekabler i gulv og fin baderomsinnredning fra Sigdal. Det er selvsagt mulighet for etablering av vaskemaskin og tørketrommel på badet. Leiligheten har også en praktisk bod på 2,5 kvm. rett innenfor døren og gangen, noe som er sjelden for små 2- roms leiligheter. Leiligheten har et et elegant trendkjøkken med takhøye overskap fra Sigdal. Alle hvitevarer er inkludert. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har fransk balkong. Det er store glassdører som kan åpnes helt opp, for å slippe frisk luft inn og gjøre at du får en luftig opplevelse av stuen på dager med godt vær. I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et helt nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun 100 meter til nærmeste Metrobussholdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang- og sykkelavstand til Trondheim Sentrum. 

Husleien kan du betale via Vipps om du ønsker det eller normal faktura hvis du foretrekker det. Du har en egen innlogging på din side hos oss og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kundeoppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordelsprogram og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • husleie på e-faktura
  • MySpot sitt fordelsprogram

Beliggenhet
Nye Lilleby er Trondheims største byutviklingsprosjekt og over 600 boliger er allerede ferdigstilt og innflyttet i området som dette prosjektet ligger i. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse bortenfor Solsiden og mot Lade. De som har flyttet inn her over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Nå kan du også få muligheten til å bli en av de fornøyde beboerne på Lilleby.

Depositum eller garanti? Du bestemmer.
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning som har blitt mer og mer vanlig, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

 Leiligheten er under bygging og dermed ikke klar for visning
Alle bilder i annonsen er illustrasjoner brukt etter tillatelse fra utbygger Lilleby Eiendom (Veidekke m.fl.) for å gi leietaker et bilde hvordan det kan bli i leiligheten. Bildene er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten. Siden leiligheten ikke er ferdigstilt så er det ikke mulig å gjennomføre visning, og vi planlegger å leie den ut basert på tegninger/ illustrasjoner - likt som når man kjøper en leilighet i et prosjekt. Ta gjerne kontakt hvis noe er uklart vedr. dette.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, men vi har også fleksible avtaler så hvis du ønsker en større fleksibilitet så si ifra så finner vi en løsning som passer for deg. 

Opp i høyden?
Er det viktig for deg å ikke være i 1. etasje, så har vi flere andre leiligheter som blir innflytningsklare i sommer og som ligger i flere ulike etasjer, så bare ta kontakt for mer info.

Ønsker du å leie?
Send oss en melding/mail med noen ord om deg selv/dere og hvor lenge du/dere ønsker å leie, så finner vi en best mulig løsning for deg/dere.