Lilleby - Helt ny 2- roms leilighet med fransk balkong

Ladeveien 7 - MySpot nr. 10, 7066 TRONDHEIM

Ledig fra:
UTLEID
Primærrom:
43m2
Bruksareal:
45m2
Byggeår:
2020
Inkluderer:
Internett, kabel-TV, varmvann, husforsikring, oppvarming, kommunale avgifter - alt er inkludert i husleien. Du trenger kun eget strømabonnement og innboforsikring.

Flytt inn sommeren 2020 i en helt ny leilighet med fransk balkong og god beliggenhet i bygget. Leiligheten ligger midt i bygget og er vestvendt.
Leiligheten ligger i prosjektet Lillehjørnet som er det bygget på Lilleby som ligger nærmest krysset Ladeveien og Stjørdalsveien, hvor det blir en Coop Extra butikk i 1. etasjen. Utrolig praktisk å kunne ta heisen rett ned for å gå på butikken for å handle.
Leiligheten vil være helt ny og du blir den første som flytter inn her.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms leilighet som ligger i 2. etasje på bygget, som har 4 etasjer. Det er en felles takterrasse i 4. etasje for alle beboerne i bygget. Det at det er 2- roms bety at den har eget avdelt soverom, som er på ca. 11 kvm. Den har et flislagt bad med hvite fliser på vegg og mørke fliser på gulvet, elektriske varmekabler i gulvet, fin hvit baderomsinnredning fra Sigdal og et speilskap med lys over servanten. Det er selvsagt mulighet for etablering av vaskemaskin og tørketrommel på badet. Leiligheten har en stor garderobe rett innenfor døren og gangen. Videre er det et hvitt kjøkken oppgradert med takhøye overskap fra Sigdal. Alle hvitevarer er inkludert. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har fransk balkong. Det er store glassdører som kan åpnes helt opp, for å slippe frisk luft inn og gjøre at du får en luftig opplevelse av stuen på dager med godt vær. I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et helt nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Alle våre leiligheter leveres med internett, Kabel-TV, oppvarming, varmvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er innboforsikring og strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du bruker kun strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum. Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du har en egen innlogging på din side hos oss og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • digitalt forvaltningssystem
  • MySpot sitt fordelsprogram

Beliggenhet
Nye Lilleby er Trondheims største byutviklingsprosjekt og over 600 boliger er allerede ferdigstilt og innflyttet i området som dette prosjektet ligger i. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Nå kan du også få muligheten til å bli en av de fornøyde beboerne på Lilleby.

Depositum eller garanti? Du bestemmer!
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Leiligheten er under bygging og dermed ikke klar for visning
Alle bilder i annonsen er illustrasjoner brukt etter tillatelse fra utbygger Lilleby Eiendom (Veidekke m.fl.) for å gi leietaker et bilde av  hvordan det kan bli i leiligheten. Bildene er på ingen måte en eksakt gjengivelse av den aktuelle leiligheten som leies ut. Siden leiligheten ikke er ferdigstilt så er det ikke mulig å gjennomføre visning, og vi planlegger å leie den ut basert på tegninger/ illustrasjoner - likt som når man kjøper en leilighet i et prosjekt. Ta gjerne kontakt hvis noe er uklart vedrørende dette. Vi møter deg gjerne for en befaring i området, for å presentere selve beliggenheten og området, men kan altså ikke ta deg med inn i selve leiligheten.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, men vi har også fleksible avtaler så hvis du ønsker en større fleksibilitet så si ifra så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Send oss en mail med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så finner vi en best mulig løsning for deg.