Lilleby Triangel Sør - Nyere 2-roms leilighet med balkong

Stjørdalsveien 3A - M2013, 7066 TRONDHEIM

Ledig fra:
01.12.2023
Månedsleie:
14 500,-
Depositum:
43 500,-
Primærrom:
35m2
Bruksareal:
38m2
Byggeår:
2022
Inkluderer:
Internett, varmtvann, husforsikring, oppvarming via fjernvarme, kommunale avgifter - alt er inkludert i husleien. Du trenger kun eget strømabonnement og innboforsikring.

Velkommen til Lilleby Triangel Sør
Denne leiligheten ligger i nest øverste etasje på bygget, 3. etasje. Med egen balkong og en flott beliggenhet. Dette er også endebygget og leiligheten har en veldig fin beliggenhet.
Dette er siste del av prosjektet Lilleby Triangel og er den trekanten som ligger nærmest Lademoen og Trondheim Sentrum. Bygget ligger langs Jarleveien og har gjennomgående leiligheter som ender både mot Nyhavna og inn mot parken og fellesarealene i midten mellom byggene, samt leiligheter som kun vender inn mot parken. Denne leiligheten vender inn mot parken og har alle vinduene mot parken.

Leiligheten var helt ny sommeren 2022. Denne leiligheten er nå ledig og klar for overtakelse. Du kan flytte inn med en gang eller i 2024, hvis det passer best for deg.

Er du interessert så les gjennom hele annonseteksten og følg instruksjonen som er gitt nederst i annonseteksten.

Innhold
Leiligheten er en 2- roms i 3. etasje. Det er nest øverste etasje på dette bygget som kun har 4 etasjer. Det er en egen balkong utenfor stuen som tilhører denne leiligheten. Det at det er en 2- roms betyr at den har 1 eget avdelt soverom. Badet har hvite fliser på vegg og lyse grå fliser på gulv med gulvvarme. Fin grå baderomsinnredning fra JKE og et speil med lys over servanten. Det er mulighet for å sette inn vaskemaskin og tørketrommel på badet, men dette er ikke med i leieforholdet. Videre er det er grått og pent kjøkken fra JKE. Alle hvitevarer på kjøkken er integrert og inkludert i leieforholdet. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har utgang til egen balkong. Leiligheten leveres med garderobeskap på soverommet, solskjerming på stue ellers er den umøblert. I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Eiere og drivere av selskapet har jobbet med eiendom i over 20 år. Alle våre leiligheter leveres med internett, oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er innboforsikring og strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum.

Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du får en egen innlogging og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

  • digital signering av husleiekontrakt
  • digital etablering av depositum eller garanti
  • digital overtakelsesprotokoll
  • digitalt forvaltningssystem

Beliggenhet
Lilleby området med Nyhavna er Trondheims største byutviklingsprosjekt og langt over 1000 boliger er allerede ferdigstilt og innflyttet i området som dette prosjektet ligger i. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Nå kan du også få muligheten til å bli en av de fornøyde beboerne på Lilleby. Metrobussen går rett forbi Lilleby og det er egen togstasjon på Lilleby så kollektiv mulighetene i området er optimale. Det er kun en kort gåtur eller sykkeltur til Solsiden eller Trondheim Sentrum.

Depositum eller garanti? Du bestemmer
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Bare gi oss beskjed om hvilken løsning du ønsker før vi skriver kontrakt.

Bilder
Bildene viser hvordan det kan bli seende ut i en leilighet som dette når du flytter inn. Leiligheten leies ut umøblert så alle møblerings løsninger er kun eksempler. Ikke noe av dette medfølger i leieforholdet, med unntak av garderobeskap på soverom. Bildene er tatt fra denne leiligheten. Vedlagte planløsning under bildene viser eksakt planløsning for denne leiligheten.

Visning
Vi gjennomfører kun visning med leietakere som vi mener er aktuelle og som passer leiligheten, så følg oppskriften i annonsen, så vil vi ta kontakt for å avtale tidspunkt for visning med de som er aktuelle leietakere.
Det er derfor ikke noe poeng å sende oss enkle meldinger kun med teksten: "Når er det visning?" eller "vi vil komme på visning". Visning er en siste avklaring for å sikre at alle parter blir fornøyde, det bør være nok info i annonsen til å kunne ta stilling til om dette er en aktuell leilighet å leie for deg/ dere. Mange av våre leiligheter blir utleid basert bare på bilder og annonsetekst, uten visning. Dere får selvsagt se den, hvis dere er aktuelle for å leie, men det er som sagt det siste vi avklarer.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av fjernvarme som er inkludert i husleien. Det eneste du betaler for er et strøm abonnementet som gjelder varmekablene på badet, lyspunktene og hvitevarene i leiligheten. Erfaringen er at strømregningene til våre kunder er svært lave, og ligger på ca. 300-500,- pr. mnd. med normale strømpriser for en 2- roms. Større leiligheter vil selvsagt få større strømutgifter. Individuelle forskjeller er det selvsagt, men et lavt energiforbruk i nye leiligheter vil komme deg som kunde til gode. Du bør tenke på dette hvis du sammenligner husleie på en eldre bolig og en ny leilighet som dette.

Dyrehold
På grunn av allergi og astma har vi forbud mot dyrehold i våre leiligheter.
Det hjelper dessverre ikke hvor liten og søt (og påstått allergivennlig) hunden deres er. Vi kan dessverre ikke tillate dette, da leiligheten senere ikke kan bebos av folk med allergi.

Parkering
Det er ikke parkeringsplass til våre leiligheter. Alle slike nye 2- roms leiligheter selges uten p- plass, da våre politikere mener at man ikke bør kjøre bil. Derfor godkjennes det ikke nok p- plasser i nye prosjekter. Vi oppfordrer til bruk av buss. Har du bil må du finne parkering på eget initiativ. Det kan være mulig å leie p- plass fra noen av de større leilighetene i prosjektet, men det er ikke noe vi kan bistå med eller garantere at du får tilgang på.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, i april, med utflytting innen 31.07 hvert år. Det er også mulig å få en fleksibel avtale med 3 mnd. oppsigelse, men da vil husleien være høyere. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Vi ønsker å vite hvem som bor i våre leiligheter, så hvis du er interessert i denne leiligheten så vil vi at du sender oss en melding med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så vi kan finne en best mulig løsning for deg.
Det skal du gjøre ved å finne boligen på hybel.no og sende oss en melding via melding- systemet der. Det er vårt forvaltningssystem og sikrer oss å ha all kommunikasjon på en plass. En trygghet for deg og oss.